icon Posjeti ovu kladionicu
Bonus

Bonus dobrodošlice 25 EUR

Jezici

Engleski ,Italijanski ,Njemacki ,itd

5
Ocjena
PREGLED
Ponuda
Korisnicka podrska
Bonus
Kladjenje uzivo
Mobilno Kladjenje
Prenos uzivo
Brzina isplate
Prednosti
  • Pouzdana kladionica
  • Odlicna ponuda
  • Siroke razrade
  • Brze isplate
Mane
  • nije prevedena na hrvatski jezik
Bet365 je stara engleska kladionica.Jedna od najboljih kladionica na ostrvu.Bet365 nudi online kladjenje u 200 zemalja sirom planete i jedna je od najpopularnijih online kladionica.Web sajt bet365 online kladionice je preveden na vise jezika Engleski, Spanski, Italijanski, Njemacki, Danski, Svedski, Norveski, Portugalski, Poljski, Rumunski, Ceski, Bugarski, Grcki, Madjarski, Slovacki, Kineski.kladionica Bet365 osim sportskog kladjenja pruza usluge igranja online pokera,kasina,kasina uzivo preko interneta i online binga.

Ponuda kladionice

Bet365 je najbolji izbor za sve ljubitelji kladjenja koji se vole kladiti na nogomet,pokrivaju skoro sve nogometne lige na svijetu i imaju super siroke razrade, a ceste su i promotivne akcije vezane za nogomet.

Otvaranje racuna i uplate / isplate

Otvaranje racuna kod bet365 online kladionice je potpuno besplatno. Tako da kad otvorite nalog mozete se ulogovati u vas racun,pogledati kako sve to izgleda,pogledati ponudu i kvote itd.Registrujte se tako sto cete kliknuti na na “Join now” u gornjem desnom uglu.Popunite obrazac.Pored osnovnih podataka,korisnickog imena i lozinke, potrebno je uneti “4 Digit Security Number”, broj od 4 cifre koji sluzi kao verifikacija korisnika prilikom razgovora s korisnickom sluzbom. Na kraju potvrdite vasu registraciju putem linka koji ce vam stici na e-mail koji ste koristili prilikom registracije.

Korisnicka podrska

Podrska na bet365 dostupna je 24 sata, 7 dana u sedmici preko e-maila ili telefona. Dostupan je isto tako i live chat preko same stranice.

Bonus Bet365 kladionice

Bet365 daje 25€ bonusa za sve nove korisnike.Ako otvorite nalog na Bet365 kladionici  i uplatite svoj prvi depozit u minimalnom iznosu od €5, bet365 kladionica će vas  nagraditi Bet365 kreditom u ekvivalentnom iznosu, a ovaj kredit igrači također mogu koristiti kao depozit za klađenje na razne sportove.Bet kredit u Bet365 kladionici može ići do maksimalnog iznosa od €25, što znači da za uplaćeni depozit od €25 dobivam isto toliko Bet kredita za klađenje. Jednom kada se otvori nalog  i aktivira ovaj bonus dobrodošlice, Bet365 će na vaš nalog uplatiti i Bet kredit koji se može koristiti identično kao i depozit.T&C’s apply. 18+, begambleaware.org.

Zakljčak

Bet365 je jedna od boljih online kladionica,kod koje vredi imati otvoren racun.