icon Posjeti ovu kladionicu
Bonus

100% bonus dobrodošlice u iznosu od najviše 122 eura

Jezici

Hrvatski ,Srpski ,Slovenacki ,Engleski,Italijanski ,Njemacki ,itd

4.9
Ocjena
PREGLED
Ponuda
Korisnicka podrska
Bonus
Kladjenje uzivo
Mobilno Kladjenje
Prenos uzivo
Brzina isplate
Prednosti
  • Veliki broj metoda za plaćanje
  • Pregledana i bogata ponuda klađenja uživo
  • Odličan bonus
  • Live streaming u HD
Mane
  • Nedostatak live-chat i telefonske kontakt forme

22BET potječe s Cipra, ali postaje sve popularniji u europskim, azijskim i američkim zemljama. Sportsko klađenje 22BET dobilo je na popularnosti, ne samo zbog svoje zanimljive ponude, koja jednostavno nema konkurenciju na tržištu, već i zbog svoje fleksibilnosti i mogućnosti prilagođavanja i najspecifičnijim potrebama igrača.22BET također ima dobar omjer isplate od preko 97%. Riječ je o inovativnoj platformi koja nudi nezaboravno iskustvo za sve ljude diljem svijeta koji se žele opustiti igrajući oklade. Takav nalet adrenalina može biti nezaboravan. I sučelje web stranice i njezin rad su vrlo profesionalni, pa je korištenje prednosti ove kladionice zapravo sasvim razumno.

22BET je licenciran od strane takozvane vlade Curacaoa i koristi važne sigurnosne sustave koji osiguravaju potpunu anonimnost i sigurnost online. 22BET je dostupan u mnogim zemljama i nema problema s povezivanjem; Nažalost, neke zemlje blokiraju pristup njemu zbog nacionalnih regulatornih ograničenja koja sprječavaju igrače da na 22BET se klade. U tom slučaju potrebna je uporaba virtualne privatne mreže (VPN) ako se web stranica ne učita unatoč trudu. 22BET je relativno nov online kladionica . Unatoč kratkom vremenu rada, ova web stranica je privukla velik broj korisnika, čiji broj i dalje raste. Prednost 22BET-a je broj načina plaćanja, mogućnost igranja oklada putem mobilne aplikacije i podrška koja omogućuje brza rješenja problema. Ovo nije samo prilika za dodatnu dozu adrenalina, već i zaradu većih količina novca. Mnoge web stranice slične 22BET-u nude sportsko klađenje koje vam omogućuje zaradu.

To je sigurna i brza metoda da povećate svoje resurse i dobijete dozu adrenalina. Zapravo, 22BET se vrlo pozitivno ističe u odnosu na druge kladionice koje također nastoje prilagoditi svoju ponudu potrebama kupaca. Iako je 22BET relativno mlad projekt, privlači mnogo ljudi ispred mobitela i ekrana računala. Ova mlada i vrlo poduzetna kladionica želi uspostaviti povjerenje i empatiju kod svojih obožavatelja i korisnika, pa ne čudi da neprestano proširuje svoju ponudu te tako kupcima uvijek iznova nudi nove mogućnosti. Ovo je svakako značajka 22BET. Igranje klađenja nikada nije bilo tako brzo, jednostavno i učinkovito! Zato danas pogledajmo ovu vrlo zanimljivu ponudu i iskoristimo sve mogućnosti koje se nude kako novim tako i postojećim igračima željnim novih iskustava! 22BET je rastući kladionica na tržištu online klađenja.

Širok raspon lokaliziranih opcija

22bet je trenutno lokaliziran na više od 60 jezika. Igrači iz HrvatskeSrbije,BIH,CG zasigurno će biti zadovoljni što funkcionira i na njihovom materinjem jeziku, što znači da zbog jezičnih razlika neće biti ni na koji način ograničeni.

Jednostavna registracija na 22bet kladionicu

Sve što trebate za registraciju na 22bet kladionicu je aktivna e-mail adresa i telefonski broj. Također morate odabrati kako upravljati svojim računom. Budite oprezni jer kasnije više ne možete promijeniti ove podatke.

Nakon što ste završili registraciju, morate aktivirati i registrirati svoj račun kod 22bet Slovenijakladionice. Ne morate to učiniti odmah nakon registracije, ali ovaj jednostavan korak uvijek je obavezan kod registracije računa kod licencirane kladionice.

Trebat će vam dokument kojim dokazujete svoju dob, npr. osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola. Također morate dostaviti dokument koji jasno dokazuje da posjedujete bankovni transakcijski račun. Ovo je obično bankovni izvod.

Širok raspon opcija klađenja

Kladionica 22bet Slovenija nudi široku paletu opcija, od sportskog klađenja do klasičnog kasina, pa čak i novih opcija u obliku virtualnog sporta, koje su odnedavno dostupne. Nudi i poseban segment s tombolom i TV igricama.

Sportsko klađenje uključuje nogomet, košarku, tenis, mješovite borilačke vještine (MMA), hokej, odbojku, stolni tenis ili snooker. Također se možete kladiti na konjske utrke ili čak na prestižna natjecanja poput engleske Premier lige ili Europskog prvenstva.

Postoji više od 1000 prilika za klađenje na pojedinačne događaje. Ukupno je dostupno više od 50 vrsta trajnih prognoza, uključujući europske i azijske prognoze hendikepa. Možete igrati jednostavne oklade, kombinirane oklade, sustavne oklade ili lančane oklade.

Tečajevi kod 22bet Slovenija su iznad prosjeka u odnosu na konkurentske davatelje. To znači da je to jedna od najboljih web stranica na svijetu za sportsko klađenje, ne samo u Portugalu nego i na globalnoj razini.

Kladionica 22bet i njena bogata ponuda bonusa.

Svaka kladionica ima sistem dodjele bonusa , a ti bonusi su dostupni svim klijentima. Kladionica 22be nije iznimka.

Takozvani depozitni bonus dio je standardne ponude. Dostupan je u iznosu od 122% na vrijednost od 100 eura ili protuvrijednost u drugoj valuti.

Načini uplate i isplate na 22bet Slovenija

Moguće je gotovo 220 načina plaćanja. Posebno će biti zadovoljni kupci koji su oduševljeni modernim tehnologijama, jer kladionica 22bet  nudi i opcije plaćanja kriptovalutom poput Bitcoina .

Postoji niz načina polaganja i podizanja, kao npr. standardnim platnim karticama ili putem online novčanika.

Također možete podići novac koristeći drugačiji način od one koju ste koristili za polaganje. Provjera nije potrebna za određene metode povlačenja.

Korisnička podrška

Najbrži način da igrači  stupe u kontakt s operaterima kladionice 22bet  nesumnjivo je putem live chata.,dobijete odgovor u roku od nekoliko sati, također možete poslati e-mail na support@22bet.com. Ograničenje vremena odgovora je 24 sata.

Međutim, u praksi ne morate čekati toliko dugo da dobijete odgovor. Još jedna prednost 22bet korisničke podrške je relativno kratko vrijeme odgovora te činjenica da je podrška dostupna na hrvatskom kao i na srpskom  jeziku. Podrška je dostupna kontinuirano 24 časa