icon Posjeti ovu kladionicu
Bonus

50% do 50 EUR .Kod PLAY50

Jezici

Engleski

4.8
Ocjena
PREGLED
Ponuda
Korisnicka podrska
Bonus
Kladjenje uzivo
Mobilno Kladjenje
Prenos uzivo
Brzina isplate
Prednosti
  • Pouzdana kladionica
  • Odlicna ponuda
  • Siroke razrade
  • Brze isplate
Mane
  • Korisnička podrška nije uvijek dostupna
10Bet Online kladionica 10Bet je osnovana 2003 godine u Velikoj Britaniji gde im je sjediste i vrlo je popularna medju igracima iz Hrvatske zbog prijevoda na hrvatski jezik.

Ponuda kladionice

10Bet danas je jedna od najboljih svjetskih kladionica,sluzeci iskustvom i novinama za kladitelje u vize od 90 zemalja i sa iznimnom ponudom koju posjeduje rijetko koja kladionica.To uljucuje: Veliku selekciju liga,mnoge vrste kladenja te kladenje uzivo Visoke limite (do 100,000GPB na pojedinu okladu) Specijalne oklade (npr,”razlicite igre”) dostupne samo na 10Bet online kladionici.

Otvaranje racuna i uplate / isplate

Otvaranje racuna je besplatno,brzo i jednostavno.Nakon sto odaberete jezik,registraciju pocinjete tako sto kliknete na “Pridruzite se sada” u ljevom uglu i ispunite formular.Uplata novca na kladionicki racun moze se obaviti putem bankovnog transfera, kreditnih kartica (VISA, MasterCard), debitnih (VISA, Maestro), Skrill (Moneybookers), Neteller, EntroPay

Korisnicka podrska

10Bet ima 24 sata otvoren servis za korisnike da bi vam na najprofesionalniji nacin pruzio informacije o bilo kakvim upitima koje mozete imati. Podrska na 10Bet dostupna je 24 sata, 7 dana u sedmici preko e-maila,telefona ,live chata.

Bonus 10Bet kladionice

50% bonus na prvu uplatu do 200 Evra.

Zakljucak

10bet online kladionica je dobra online kladionica prevedena na Hrvatski.