icon Posjeti ovu kladionicu
Bonus

50% inicijalnog depozita, čak do €200

Jezici

Hrvatski ,Srpski ,Slovenacki ,Engleski,Italijanski ,Njemacki ,itd

4.9
Ocjena
PREGLED
Ponuda
Korisnicka podrska
Bonus
Kladjenje uzivo
Mobilno Kladjenje
Prenos uzivo
Brzina isplate
Prednosti
  • Pouzdana kladionica
  • Odlicna ponuda
  • Siroke razrade
  • Brze isplate
  • Mobilno kladjenje
  • Sjajno kladjenje uzivo
  • Tv prenosi Odlican BONUS dobrodoslice
  • Odlican BONUS dobrodoslice
Mane
  • Ograničene promocije
Bet-at-home kladionica je jedna od vecih evropskih online kladionica.Nastala je 1999 u Austriji. Danas je Bet-at-home kladionica ovlastena kladionicarska kompanija sa sjedistem u Austriji i na Malti.Posljednjih godina jace su marketinski aktivni u republikama bivse Jugoslavije.Kladionica Bet-at-home osim sportskog kladjenja pruza usluge igranja online pokera,kasina,live casina kasina uzivo preko interneta i online binga.Web-sajt bet-at-home online kladionice je preveden na 22 svjetska jezika.Ova online ladionica nudi svojim klijentima sve usluge na hrvatskom ili srpskom jeziku, ukljucujuci i podrsku za bet-at-home korisnike.
Bet-at-home kladionice je dosta dobra,ukupno se mozete kladiti na oko 30 sportova, Bet-at-home dnevno nudi preko 5000 razlicitih opklada.Pored nogometa mogu se naci i svi drugi sportovi:tenis, hokeja na ledu,utrke pasa rukometa, odbojke, kosarke baseballa, formula 1, biciklizm, hokej na travi, pikado, biljar, golf, veslanje,biatlon, kriket, golf. Ponuda Bet-at-home kladionice je jako dobra i kod Americkih sportova (NHL, AHL, NBA, MLB). Sto se tice nogometa zastupljene su gotovo sve evropske ligea u ponudi su i lige Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.Ponuda kladionice

Otvaranje racuna i uplate / isplate

Otvaranje racuna je besplatno,brzo i jednostavno.Odaberite zeljeni jezik pa kliknite na “Otvorite racun”.Nakon sto ispuniti pristupni formular stici ce vam email sa vasim pristupnim podacima ,brojem vaseg racuna i PIN kod.Novac na svoj kladionicarski racun kod Bet-at-home kladionice mozete uplatiti na brojne nacine. Uplate debitnim/kreditnim karticama poput Vise, MasterCarda, online novcanika Moneybookers, Neteller, Paysafe, Ukash, Webmoney te wire transferom odnosno deviznom doznakom sa bankovnih racuna. Minimalan iznos uplate je 10eura.Minimalni iznos za uplatu neke opklade je 0.5 EUR.Isplate se vrse na iste nacine kao i uplate,radi zastite igraca i njihovog novca novac se uvjek isplacuje onim nacinom i na onaj racun sa kojeg je uplaceno.
Bet-at-home kladjenje uzivo
Na Bet-at-home online kladionici mozete se kladiti uzivo. Bet-at-home kladionica u svojoj sekciji live kladjenja u ponudi ima vise od 50 sportskih dogadjaja sa raznovrsnim razradama za live kladjenje.

Korisnicka podrska

Podrska na Bet-at-home dostupna je 24 sata, 7 dana u sedmici preko e-maila ili telefona. Dostupan je isto tako i live chat preko same stranice.
Bonus Bet-at-home kladionice
Bet-at-home daje 100€ bonusa za sve nove korisnike. Bet-At-Home svim novim korisnicima daje 50% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100 EUR i da bi ga dobili potrebno je prilikom uplate upisati Bonus code: FIRST i vaša uplata ce se odmah udvostruciti.

Zakljucak

 

Bet-at-home je dosta dobra online kladionica